Admin 01.09.2017 Termini mogu da se zakažu za:

Analiza ili čišćenje od negativne energije. Za rad potrebno je da osoba kojoj se radi analiza ili čišćenje od negativne energije bude uživo prisutna na kameri putem SKYPE. Za zakazivanje termina potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema i sve to poslati porukom na SKYPE adresi: vidovnjakigor najmanje 48 sati pre željenog termina. Odgovor o potvrđenom terminu dobija se porukom na SKYPE. Analiza je potpuno besplatna i traje max. 15 minuta. Čišćenje od negativne energije traje max. 15 minuta i ograničeno je na tri besplatna tretmana. Svaki dalji pruženi tretman naplaćuje se 10 € po tretmanu.

Analiza ili čišćenje od negativne energije radi se ako imate problem tipa: agresivnost, depresija, nervoza, strah, nesanica, napetost, netrpeljivost, glavobolja, vrtoglavica, umor, loša koncentacija, nedostatak motivacije...

Kratka analiza na crnu magiju. Ovom analizom može da se utvrdi samo da li ste pod uticajem crne magije, bez drugih detalja. Za rad potrebno je da osoba kojoj se radi analiza bude uživo prisutna na kameri putem SKYPE. Za zakazivanje termina potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema i sve to poslati porukom na SKYPE adresi: vidovnjakigor najmanje 48 sati pre željenog termina. Odgovor o potvrđenom terminu dobija se porukom na SKYPE. Ova analiza je potpuno besplatna i traje max. 15 minuta.

Puna analiza na crnu magiju. U ovoj analizi obrađuju se svi detalji posebno. Traženje postojanja magije? O kakvoj se magiji radi? Ko vam je izradio ili nabacio magiju? Opis ili ime osobe koja vam je izradila ili nabacila magiju. Koji je cilj magije? Gde i kada je magija nabačena? Koliko je magija stara? Da li se može poništiti? Da li se može blokirati...? Za rad potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja i beleg (konac od gornjeg dela odela) dužine 4-5 cm. Sve ovo treba da se pošalje na adresi predviđenoj za primanje i slanje pošte. Za adresu pitati na email: helpline@hotmail.ch. Ova usluga naplaćuje se po osobi. Cena pune analize je 50€.

Skidanje crne magije. Zakazivanje termina za skidanje crne magije može da se izvrši posle kraće besplatne analize, posle pune analize ili na Vaš zahtev. Za rad potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja i fotografija celog stasa. Za skidanje crne magije nije potrebno lično prisustvo putem kamere, ili prisustvo na bilo koji drugi način jer se sve radi putem fotografije. Tretman traje od 45-60 minuta a broj tretmana određuje se u zavisnosti od jačine magije. Cena skidanja crne magije je 40€ po tretmanu.

Proricanje budućnosti na polju posla, karijere, finasija, poslovnog uspeha, ljubavi, veze, braka, zdravlja, ili pitanje po vašem izboru. Ova vrsta usluge radi se na poseban način i plaća se po obrađenom polju pa je zato potrebno da se predhodno, zbog dodatnih informacija, javite na SKYPE adresi: vidovnjakigor Cena proricanje budućnosti jednog od navedenih polja traje od 30-40 minuta i košta 50€ po obrađenom polju. Odgovor dobijate elekteronskom poštom (e-mail) ili možete tokom rada da lično prisustvujete na SKYPE uživo.

Vaša Iskustva

E-mail: helpline@hotmail.ch

Poštovani posetioci, Dragi korisnici mojih uslauga! Zbog velike kritike da se ne zakazuju termini za aktivnosti koje su ponuđene na ovoj stranici, molim Vas da putem e-maila ostavite Vaš utisak o zakazivanju termina. Za upis dovoljno je Vaše ime i utisak. Hvala.