Admin 07.01.2019 Termini mogu da se zakažu za:

Kratka analiza ili čišćenje od negativne energije. Za rad potrebno je da osoba kojoj se radi analiza ili čišćenje od negativne energije bude uživo prisutna na kameri putem SKYPE ili VIBERA. Za zakazivanje termina potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema i sve to poslati porukom na SKYPE adresi: vidovnjakigor, ili na VIBER: +41 79 511 96 37, najmanje 48 sati pre željenog termina. Odgovor o potvrđenom terminu dobija se porukom na SKYPE ili VIBER. Analiza je potpuno besplatna i traje max. 15 minuta. Čišćenje od negativne energije traje max. 15 minuta i ograničeno je na tri besplatna tretmana. Svaki dalji pruženi tretman naplaćuje se 15 € po tretmanu.

Analiza ili čišćenje od negativne energije radi se ako imate problem tipa: agresivnost, depresija, nervoza, strah, nesanica, napetost, netrpeljivost, glavobolja, vrtoglavica, umor, loša koncentacija, nedostatak motivacije...

Kratka analiza na crnu magiju. Ovom analizom može da se utvrdi samo da li ste pod uticajem crne magije, bez drugih detalja. Za rad potrebno je da osoba kojoj se radi analiza bude uživo prisutna na kameri putem SKYPE ili VIBER. Za zakazivanje termina potrebno je: Ime, prezime, dan, mesec, godina rođenja, kratak opis problema i sve to poslati porukom na SKYPE adresi: vidovnjakigor ili na VIBER: +41 79 511 96 37, najmanje 48 sati pre željenog termina. Odgovor o potvrđenom terminu dobija se porukom na SKYPE ili VIBER. Ova analiza je potpuno besplatna i traje max. 15 minuta.

Skidanje crne magije. Zakazivanje termina za skidanje crne magije može da se izvrši posle kraće besplatne analize. Tretman traje od 45-60 minuta a broj tretmana određuje se u zavisnosti od vrste i jačine magije. Cena skidanja crne magije je 40€ po tretmanu.

Kratka analiza sadašnjosti i proricanje budućnosti na polju posla, karijere, finasija, poslovnog uspeha, ljubavi, veze, braka, zdravlja, crne, ljubavne ili finansijske magije, urok, prokletstvo..., ili pitanje po vašem izboru. Za ovu vrstu usluge odgovori su besplatni. Besplatni odgovori dobijajiu se isključivo na stranici: PROČITAJ ODGOVOR. Informacije kako se postavlja pitanje, možete da pročitate klikom na: POSTAVI PITANJE.

Vaša Iskustva

E-mail: helpline@hotmail.ch

Poštovani posetioci, Dragi korisnici mojih uslauga! Zbog velike kritike da se ne zakazuju termini za aktivnosti koje su ponuđene na ovoj stranici, molim Vas da putem e-maila helpline@hotmail.ch ili vibera +41 79 511 96 37 ostavite Vaš utisak o zakazivanju termina. Za upis dovoljno je Vaše ime, mesto boravka i utisak. Hvala.