ADMIN 28.01.2018 Upiši utisak

Jovanka Žitea 20.03.2020 Negotin-Jabukovac

Jovanka Žitea (84) iz Jabukovca kod Negotina, leči potenciju i rešava ljubavne probleme.

Tel: 019/558-659 Srbija

MobTel: 064/269 59 10 Srbija

Važno obaveštenje: Najpoznatija vlaška vračara Jovanka Žitea ima 84 godine i putem telefona može da se zakaže samo termin kod nje ako imate problem sa potencijom ili imate ljubavne probleme. Za pružanje konkretne pomoći potrebno je da se ide direktno kod nje, u selo Jabukovac kod Negotina (Istočna Srbija). Ne radi praznicima! Obavezno zakazivanje termina!

P.S: Molim Vas da objavite ovaj oglas u celosti, vrlo je važno za spas mnogih. Vi ovo ne radite i smatram da vam ovaj oglas nije konkurencija, a radi se o ženi koja je istinita i dokazana više od 50 godina. Verujem u vašu dobrotu. Hvala!

Sneki 09.03.2020 Mali Zvornik

Hvala vam Igore puno dali mogu dobiti odobrenje za razgovor poslala sam na viber sliku hvala Igore sve što ste rekli tako je pozdrav od srca.

Đorđe 04.03.2020 -------

Trebali bi ste brže da odgovorate, dva pitanja sam vam ja lično poslao, jednu u vezi posla drugo u vezi ljubavi i još uvek nema odgovora. Za posao sam odavno poslao, za ljubav skoro.

Ceca 27.02.2020 Loznica

Gde su vam odgovori od 23.02.2020?

Zlatan 20.02.2020 Kragujevac

Može li mi neko reći stvarno pravog, jakog i dobrog vidovnjaka, potrebna mi je njegova pomoć ali neznam koga da nađem ovi preko interneta su u većini slučajeva prevaranti... Kako doći do Igora može li mi neko dati broj telefona na moj meil zlatankg@gmail.com

ADMINISTRATOR: Broj telefona: +41 79 511 96 37

Dragan 16.02.2020 Srbija

Svaka čast Gospodinu Igoru na njegovoj pronicljivošću i daru koji ima kao vidovnjak, pomaže nesebično svima koji mu se obrate za pomoć ili savet. Hvala na odgovoru i svako dobro od srca u daljem radu.

Dajana 12.02.2020 Banja Luka

Hvala vam mnogo još jednom. Sad sam 100% sigurna da sam se obratila pravoj osobi za pomoć. Svakako se čujemo opet ubrzo jer želim da što prije započnemo sa tretmanom i da skinem crnu magiju sa sebe. Svako dobro vam želim i hvala vam još jednom.

Tamara 10.02.2020 Jagodina

Treba mi pomoć.

Vesna 07.02.2020 Prokuplje

U redu, hvala vam. Smanjiću tvrdoglavost. Hvala od srca. Mnogo ste mi pomogli. Sve najlepše.

Snežana 07.02.2020 Mali Zvornik

Izvinjavam se što pišem po treći put volela bi da i moja pitanja budu izvučeno sneki sve naj Igor hvala unapred.

Snežana 07.02.2020 Mali Zvornik

Hvala vam daće bog da i moje pitanje izvuče slala sam već puno puta pozz za Igora

Tamara 03.02.2020 Prokuplje

Prezadovoljna. Hvala.

Snežana 02.02.2020 Mali Zvornik

Čekam odgovor Igor baš sve pogađa pisala sam mu i čekam odgovor što pre.

Tamara 27.01.2020 Prokuplje

Hvala ti na odgovoru. Znači da budem uporna. Jedino to. Dali to znači da treba da pišem svaki dan ili nedeljno.

Snaga prirode 27.01.2020 Vršac

Iz mog iskustva i koliko je meni poznato ovde niko ne čeka na odgovor jer se pitanja izvlače, što znači da posle izvučenih pitanja ostala pitanja se poništavaju. Svi znamo da broj pristiglih pitanja uvek premašuje broj odgovora, i jedino ti ostaje da probaš više puta, meni je to uspelo, ili da odustaneš. Puno sreće.

Tamara 22.01.2020 Prokuplje

Interesuje me samo koliko se čeka na odgovor? Dva puta sam slala opis problema i pitanje. Dali može neko da mi kaže?

Anja 07.01.2020 Oslo

Hvala veliko, izuzetni ste u svakom pogledu Igore, pre svega zato što osećate i prepoznajete sve, dajete adekvatan savet i brz odgovor. Beskrajno zahvalna i više nego prijatno iznenađena.

Nina 25.12.2019 Leskovac

Ja pišem svoj utisak po drugi put. Nadam se sada ćete ga objaviti bez moje slike. Igor je sjajan. Jedinstven. Odgovorio mi je na stranici nakon par dana. A onda sam ga kontaktirala. Možda vam se krv zaledi kad čitate pojedine njegove komentare. Ali meni je pogodio šta je samnom. Nije mi pisao nadaleko, naširoko nije bilo možda potrebe. Samo je rekao šta je problem i kako da ga rešim. Ako budem mogla. Svakako hvala. Nije nikakav prevarant koji vam priča neistine. Tako da želim svima da se slobodno sa verom obrate. I svima želim srećniju novu godinu. Hvala Igoru. .

ADMINISTRATOR: Greška je naša i Mi se najiskrenije izvinjavamo što ste morali da pišete dva puta utisak. Hvala na lepoj čestitki, i Mi Vama želimo Srećnu Novu Godinu i da vam se u njoj ostvare samo lepe želje!

P.S: Slika po Vašoj želji neće biti objavljena.

Marika 11.12.2019 Kikinda

Hvala Igoru na brzom i iskrenom odgovoru.

Dajana 09.12.2019 Banja Luka

2 puta sam tražila pomoć od ovog čovjeka, i oba puta mi je mnogo pomogao.Samo svojim odgovorom na moja pitanja, koja su me mnogo mučila i zbog kojih sam danima lupala glavu, kao da je skinuo neki teret sa mene... A prije toga sam bila u očajnom stanju, pitala se da li sam ja nešto pogrešno uradila i da li sam ja možda kriva za stvari koje su mi se desile. Igor mi je otvorio oči. Ne samo da mi je dao potrebne odgovore, nego i neke savjete zlata vrijedne, koji mi mnogo znače, a koji se tiču moje situacije.

U moru lažnih 'vidovnjaka', 'iscelitelja', i raznih drugih ljudi koji sami sebe tako nazivaju a nisu ništa od toga, ja sam sasvim slučajno naletjela na Igora i nisam ni slutila da će mi toliko pomoći. I želim da poručim svima koji se dvoume ili ne vjeruju, da se obrate ovom čovjeku, i sami će se uvjeriti u sve što sam napisala. Jer treba prije svega biti čovjek, pa onda vidovnjak, a Igor to jeste. Ovo je najmanje što mogu da uradim za pomoć koja mi je pružena od strane Igora, da napišem svoje utiske i kažem i ostalima koliko mi je ovaj čovjek pomogao, i koliko sam mu zahvalna.

Nenad 08.12.2019 Vancouver

Posle saobraćanog udesa imao sam jako puno problema, pio sam lekove za spavanje, analgetike, antiagregacijske lekove, Ginko biloba... sve dok jednog dana nisam počeo da tražim alternativno rešenje za moj problem. U moru raznih vidovnjaka odabrao sam jednog sa jako dobrim preporukama na njegovom sajtu. Posle prve konsultacije odmah mi je rekao da bacim sve tablete jer moj problem nije bolest već magija. Sa željom u srcu i mislima da je On osoba koja će mi istinski pomoći, odlučio sam da ga poslušam.

Obećao mi je da će se u nekoliko dana moje zdavstveno stanje popraviti ali desilo se suprotno. Kada sam ponovo nazvao gospodina, odgovor je bio da se radi o mnogo jačoj magiji nego što je on predvideo, da mu treba još vremena, i da će sve biti uredu. Jurili smo se tako skoro dva meseca, i na kraju osim što sam imao par stotina dolara manje u novčaniku i pogoršano zdravstveno stanje drugo se ništa nije promenilo.

Odlučio sam da sa ovime prekinem samo nisam znao kojim putem dalje. U razgovoru sa jednom prijateljicom sa fejsa saznao sam za Igora i na preporuku odlučio sam da ga kontaktiram. Posle silnih pokušaja jednom mi je uspelo. Od njega sam očekivao veliki i moćan odgovor, a njegovo odgovor je glasio: "...ne glupraj se više nego nastavi sa terapijom..." ja se i danas smejem njegovom odgovoru ali nemožete da zamislite koliko je Igor bio iskren i upravu. Odlučio sam da ga poslušam i nastavim tamo gde sam stao. Posle tri godine intezivnog lečenja skoro sve bolesti su nestale a terapije znatno smanjene. Hvala Igore sa ovime si dokazao da znaš šta radiš i da si odgovoronan u svom poslu.

Jadran 07.11.2019 Mett-Bienne

Igore redovno čitam tvoje odgovora objavljene na sajtu. Cenim tvoj trud i rad samo te molim da ostaviš tvoju psiho*ebatriju i da se ponašaš kao vidovnjak. Hvala.

Gordana-Goca 30.11.2019 Neuenburg

Iz mog iskustava sa Igorom za knjigu utisaka kažem da se radi o dobronamernom čoveku, čoveku koji se saoseća sa čovekom koji od njega traži pomoć. Mi na probleme koji nas na našem životnom putu očekuju često ne možemo uticati, niti ih predvideti ali je bitno da nas taj od koga tražimo pomoć ne zavlači, laže i maže. Hvala Igore na pomoći, najviše na iskrenosti.

Nada 26.11.2019 Paris (Francuska)

Čišćenje od negativne energije istinski pomaže. Pozdrav velikom Igoru.

Svetislav 20.11.2019 Bern

Živimo u vremenu u kome se lako može ljudima manipulisati pa sam zbog toga potražio od g.Igora savet i mišljenje za predloženo rešenje o mom problemu. Kao mnogi, tako i ja bio sam neiskusan u svemu ovome. Očekivao sam da će g.Igor da mi kaže da su predlozi loši, da se radi o prevari. Očekivao sam da će on da mi da svoj predlog, pomoć, da neko novčano povoljnije rešenje u svoju korist ali to se nije desilo. Sve mi je do detalja objasnio, čak savetovao za koji predlog da se opredelim, i sve to bez ikakve nadohnade. Iz mog iskustva sa g.Igorom mogu da potvrdim mišljenje mnogih da je na prvom mestu iskren, da nije materijalno opterećen. Drugima bih savetovao da ukoliko se nalaze u istoj poziciji u kojoj sam ja bio, da nemogu da se odluče, da se slobodno obrate za savet g.Igoru jer garantujem da neće biti prevareni i iskorišćeni.

01     02     03     04     05     06     07     08     09     10