Admin 14.01.2019 Nesanica

Nesanica danas muči sve veći broj osoba i može u velikoj meri uticati na kvalitet života. Bez obzira na to je li vaš problem u tome što ne možete zaspati, često se budite tokom noći ili se budite prerano, velika je verovatnoća da ćete zbog nesanice celi dan biti neispavani, što uzima danak kod vaše sposobnosti funkcionisanja tokom dana. Procenjuje se da od ovog stanja pati najmanje 10% ljudi. Razlog nesanici postoji jako puno. NPR: Loša navika spavanja, stres, depresija, lekovi... ali nesanica može nastati i zbog crne magije, najviše uroka. Pored svih uzročnika crna magija i urok su samo kap u moru za nastanak nesanice, pa ću zato samo kratko reći kako urok utiče na miran san.

Više puta rekao sam i ponavljam. Urok nije crna magija već negativna energija koja se sa jačeg automatski prenosi na slabijeg. Za ovaj prenos nije potreban dodir, dovoljan je pogled oči u oči. Ovu vrstu energije najviše primaju deca koja nemaju svoj odbrambeni mehanizam. Urok u čoveka i dete proizvodi unutrašnji nemir, neraspoloženje, strah, lošu koncentraciju, a kod odraslik uznemirenost i depresiju, pa iz ovog razloga čovek nemože da spava. A kada se desi da zaspi, obično sanja uznmirujuće snove, a ujutru se budi umornijim nego što je bio pre nego što je legao. Nažalost, ova pojava može da se prenosi i na ostale članove, ukoliko ih ima. Znači, dovoljno je u porodici da jedna osoba bude pod urokom i za nekoliko dana svi će da osete delovanje uroka.

Nesanica koja nastaje zbog uroka zove se "prodorno oko". Niko sa sigurnošću nemože da objasni kako urok može da utiče na ljudski mozak, ali se ptredpostavlja da usled primanja negativne energije, mozak postaje hiperaktivan. Negativna energija tera primaoca da non-stop o nečemu razmišlja, i verovatno zbog toga primalac postaje depresivan. Depresivnom čoveku potrebno je više vremena da se mozak smiri kako bi zaspao, ali u snu je utonuo zato što preumoran, ali to i dalje ne znači da se mozak smirio, pa se zbog toga dešava da čovek sanja sve i svašta a ujutru probudi umorniji nego pre što je legao da spava.

Kod odraslik prvi znak uroka može biti preterano zevanje popraćeno suzama. Kod nekih se dešava bez objašnjeja stezanje ili bol u prsima, neraspoloženje, iznenadni pad energije, bol u glavi. Ovde moram da dodam da je znak koji se prikazuje kroz zevanje propraćen suzama, je najbolji urok jer ne ostaje u telo, već samo prolazi kroz tele, dok za ostale simptome ne bih moga da garantujem da će proći bez posledica, odnosno samo proći kroz telo. Ukoliko se desi da počnete da zevate i neko se nalazi pored vas, prvo što bi trebalo da se uradi da ta osoba napusti tu prostoriju, a vi otvorite prozor. Verovatno ste primetili da kada ste u drušvu i zevate, par trenutaka posle toga isto neko zeva. Ljudi koji ne poznaju delovanje negativne energije obično kažu da je zevanje prenosno, ali nije! Prenosi se samo negativna energija.

TEKST JE U PRIPREMI