DUHOVNI ISCELITELJ SUBOTA 16.02.2019 BESPLATNI ODGOVORI

U periodu od 11.02.2019 - 17.02.2019 pristiglo je 16 pitanja. Od ukupnog broja pristiglih pitanja odgovoreno je na 10 pitanja. Sledeći besplatni odgovori biće objavljeni 24.02.2019 god. Besplatni odgovori objavljuju se isključivo na sajtu pa Vas molim da ne trežite odgovor na drugačiji način.

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

ŠIFRA: Nada PONEDELJAK 18.02.2019 OBLAST: Posao, finansije, karijera...

Novac o kome govorite biće brzo u vašim rukama. Malo kasne sa uplatom ali to nije razlog da nećete novac dobiti. Ovo je malo veće suma i možete ga uložiti u bilo šta, a ja bih mogao da vam napišem spisak sa preko sto predloga u šta da ulažite novac, međutim sve ovo preskočići i reći ću samo gde ne bi trebali novac da uložite. Diskoteka, kafana, restoran, noćni klub... ne. Najbolje bi vam išla pekara, prodavnica. Ako budete otvorili prodavnicu ili pekaru, vidi vam se napredovanje, vidi se i ostalim segmentima ali sve će to ići nekako traljavo, i vrlo nesigurno. Hvala na ukazanom poverenju.

    

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

❖ Vaše mišljenje o objavljenom odgovoru možete da pošaljete na VIBER: +41 79 511 96 37. Vaš tekst neće biti objavljen u KNJIGU UTISAKA ako Vi to ne želite. Hvala.

ŠIFRA: 4039 PONEDELJAK 18.02.2019 OBLAST: Posao, finansije, karijera...

Novac o kome vaš deda govori jednostavno ne postoji. Ne bih o tome zbog ćega tako govori, a predlog je jako dobar. Ja bih vam savetovao da to prihvatite po sledećem rasporedu. Prve godine da radite paralelno (firma + zemljoradnja) jer u prvoj godini imaćete jako puno ulaganja, i treba vam finasijska podrška. U drugoj godini možete da praktikujete isto ali u ovoj godini od ukupno uloženog vratiće vam se oko 80% pa vam i zato predlažem da radite isto paraleno (firma + zemljoradnja). U trećoj godini možete da birate, jer se vidi da na kraju godine da će te imati zarađeno oko 1000€ po mesecu. To ne znači da će te mesečno da imate 1000€, ali kada se suma na kraju godine bude podelila po mesecima ispašće nešto više od 1000€ po mesecu, to je tri ipo puta veća plata od ove koju sada imate. Hvala na ukazanom poverenju.

    

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

❖ Vaše mišljenje o objavljenom odgovoru možete da pošaljete na VIBER: +41 79 511 96 37. Vaš tekst neće biti objavljen u KNJIGU UTISAKA ako Vi to ne želite. Hvala.

ŠIFRA: Veridba UTORAK 19.02.2019 OBLAST: Brak, ljubav...

Vi isto znate kao ja da je ona pre vas imala jednu vezu koja je propala kada ste se vi umešali u njen život. Vi ste u ovoj vezi punih tri godine. Veza traje jako dugo pa ste se malo ohladili od nje, i često vam pada napamet njena prošlost. Dan venčanja se približava a u vama raste ovaj problem pa ste svakim danom sve više neudlučniji, i pitate mene za savet. Ako vi sigurno znate da će vam njena prošlost stalno biti u glavi, ja vam isto sigurno i odgovorno govorim da ovakav brak nemože da opstane ako uopšte dođe do braka. Ovde se vidi još nešto i moram ovo da vam kažem. U slučaju da prekinete vezu sa njom. Mesec dana posle toga pokajaćate se što ste to uradili. Ako budete sklopi brak sa njom, ove misli pratiće vas stalno, i kako vreme bude prolazili, misli će biti sve jače dok ne budete eksplodirali i rasturili brak. Vi odlučujete, ali ako ovo u vašoj glavi ne možete da rešite, jdnostavno prekinite vezu, i to je to. Hvala na ukazanom poverenju.

    

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

❖ Vaše mišljenje o objavljenom odgovoru možete da pošaljete na VIBER: +41 79 511 96 37. Vaš tekst neće biti objavljen u KNJIGU UTISAKA ako Vi to ne želite. Hvala.

ŠIFRA: Bivša ljubav UTORAK 19.02.2019 OBLAST: Brak, ljubav...

Ja ću se potruditi da ništa o vama i vašem životu ne otkrijem, ali tekst će biti jako dugačak pa može da se desiti da mi nešto promakne, i zato vam se unapred izvinjavam. Ja razumem da vaš život u sadašnjem braku identično je isti kao život u paklu, ali ovo što ste u nameri da uradite je mnogo gore. Objasnići vam zašto. Osoba koja govori da se 12 godina u životu nije oženila jer nije mogli da vas preboli je čist LAŽOV! A ja ću vam otkriti istinu o toj osobi! Prvo bio je oženjen dva puta i ni u jednom braku nije uspeo da se pronađe, i opstane! Negde mi vizije kažu da ima dete iz jednog (prvog) braka. Devojčicu i trenutno pripada majci, živi kod majke.

Istina govori da njegov cilj nije da vas oženi već da vas lažima pridobije, kompromituje i ucenjuje, a kasnije iskoristi i odbaci. Od njegove silne ljubavi koju vam on sada prezentuje nema ni "LJ" od ljubavi. Vi znate koj problem imate u braku. Vi znate da druga strana (vaš sadašnji muž) jedva čeka da vi negde pogrešite kako bi on sebe, za sve što je uradio vama, vašom greškom opere sebe i svu krivicu na sudu svali na vas, i mislim da znate šta će to značiti za vas. Postaćete nesavesna majka i oduzeće vam se deca! Ja mislim da vam ovakvi i viće problemi ne trebaju!

To što su se posle virtualnog kontakta sa njim u vama probudila neka sećanja iz prošlosti, izazvalo strast i emocije, to jasno dokazuje da se u vama ovo dešava samo na osnovu davnih sećanja, iz prošlosti. A to znači da vi sada o njemu neznate ništa! Ove emocije, strast, zbog trenutnog lošeg braka i želja za bolje... kod vas ne nastaje zbog toga što je on SADA nešto dobro za vas uradio. Pa bi trebalo malo da razmišljate jer sva dešavanja nastaju na uspomenama iz prošlosti, nema ovde sadašnjost. Kada kažem da nema sadašnjosti, rećiću i ovo. On vama sada nije nikakvim delima pokazao bolji put, zreo plan, sigurniji i uspešniji život, zaštitu, ljubav... NEMA DELA - SAMO PRIČA!!! Morate isto da znate da ( i pored toga što govori gluposti) nije spreman i neće da prihti vašu decu, cak i vašu udaju dovodi u pitanje, što je to apsoluno ne dopustivo jer se radi o vašoj prošlosti koju on nema pravo da komentariše. I posle ovoga svega izrečenog, zapitajte se koliko pored njehga ili sa njime možete biti sigurnu? 0,01%

Da bi ste sada o njemu imali ovakve osećaje koje imate, on to prvo mora da pokaže delima. Dokazi su dela a ne sećanja! Ali koliko vidim on nema ništa šta da pokaže, veće se vezuje za vaše slabosti, koristi svaku vašu slabost i daje lažna obećanja, pa se zbog toga dešava da jednom govori jedno, drugi put nešto drugo, treći put nešto treće... Govori vam ono što vama odgovara, a ne ono što on iskreno misli. I zaključak iz svega ovoga može da se izvuče samo da se radi o lažnim obećanjima lažnog čoveka samo da bi postigo cilj. A već sam objasnio zašto to radi, i sa kojim ciljem!

Znam da ste vi ranjena osoba, da ste spremni da promenite život iz korena, da mislite da je on možda idealna prilika za vas, ali svi zaključci dolaze na osnovu uspomena od pre 12 godina, ali verujte mi da on po izgledu nije više ono što je bio, a po karakteru deset puta gori. Osoba je hodajući HAOS! Pa vam savetujem da što je pre moguće prekinete kontakt sa njime, i što brže zaboravite ga, ako ne želite još problema. Morate isto da znate, da kada vaš sadašnji muž bude saznao za ovu vezu, automatski na sudu za sve što vam je uradio jednostavno može da okrene protiv vas. Sebe opere a vi krivi! Pozivam vas još jednom da o tome razmislite.

Kažete da ste bili mladi i nezreli a on škrt i ljubomoran i niste mogli zajedno. Osim godina kod njega se ništa nije promenilo, čak je postao i gori! I ako tada niste uspeli vezu, koja je garancija da će te sada uspeti. Nikakva! On vam još sada (pre veze) prebacije za udaju, decu... i mislite da će to u slučaju braka prestati? Ne! Toga će biti još, i još, i još...! Danima će biti sve gore i gore, dok vam brak ili veza ne bude propala. On je osoba koja neće moći nikada iz srca da odglumi oca vaše dece, jer nemože da bude ni svom detetu otac. Osoba je parazit i prevarant.

Na njegovo pitanje, zašto ste se vi udali? Ja ne razumem zašto postavlja tako pitanje i šta ste trebali da uradite? Da budete kaluđerica dok se on ne smilujeje na vas, ili šta? A njegove tvrdnji da vas on nikada nije preboleo su priče za malu decu. On iza sebe ima dva braka i dete. Znam da će on to da negira ali to je tako. Nije uspeo da se skrasi u braku pa krije prošlost. Neće on ni vas voleti samo će zbog interesa glumiti koliko je to potrebno, pa vam zato savetujem da razmislite dok nije kasno. Znam sve vaše probleme i pogrešnom odlukom problemi će se samo nagomilati a ja verujem da vam to ne treba. Ukoliko uđete u bilo kakvu vazu, između vas nikada neće nastati ozbiljna veza, osim što će te vi biti iskorišćenji.

Pitate me da li će vas varati. A šta vi očekujete od njega? Da vas vodi na bombone, toplu čokoladu, sladoled, bioskop, kuva ručak, pegla odelo...? Ništa dobro vam on neće doneti, i zato vam kažem sklonite se od njega. Zamislite, tada mu je smetalo što se oblačili lepo? Pa svaki čovek bi voleo da mu devojka bude lepo obučena. Žene su bogom nadarene za lepotu. Trebali ste da budete žena sa varjačom u ruci, ali tada bi vam on našao promedbe jer je jednostavno idiot. Znam da vam je brak katastrofa. Radi se o braku koji nema budućnost, i sve što više vreme prolazi brak je sve kraći, ali sigurno nije rešenje da iz jednog problema uđete u još veći problem.

Za kraj zamolio bih vas da mu ne kažete više tajne iz vašeg života jer on nije pouzdana (sigurna) osoba za to, i postaviću vam jedno pitanje za razmišljanje. Koliko ste vi sigurni da se sve ovo ne dešava u kordinaciji sa vašim sadašnjim mužem kako bi vas na sudu iskompromitovali, jer vam je dobro poznato da vas muž čeka ovako veliku grešku. Ako već ne možete više zajdno, podnesite tužbu za razvod. Kada bude sve to prošlo, prvo napravite pauzu da se od svega malo odmorite, a nakon toga napred ali vrlo pažljivo. Nemojte da se udati u inat drugima, već za vaše dobro, bolje sutra.

Za ostale analize koje želite ja sam rekao vašoj majci ali ponoviću. Vi tražite pune analize za četiri osobe. Za analizu svega što od mene tražite potrebno je jako puno vremena pa vam savetujem da vi prvo za svakoga postavite pitanja jer samo tako mogu da odredim potrebno vreme, i poslaću vam moj predlog. Hvala na ukazanom poverenju.

    

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

❖ Vaše mišljenje o objavljenom odgovoru možete da pošaljete na VIBER: +41 79 511 96 37. Vaš tekst neće biti objavljen u KNJIGU UTISAKA ako Vi to ne želite. Hvala.

ŠIFRA: Veza D&T UTORAK 19.02.2019 OBLAST: Brak, ljubav...

Ja bih bio srećan kada bih mogao da vas svojim odgovorom obradujem, ali po vizijama koje imam, ona vas gleda samo kao prijatelja. Verovatno zato što se vi tako postavljate prema njoj. Kada bi ste pokušali da joj pokažete više emocija, ja mogu da vam kažem da bi vas odbila. Ona ima neke druge ciljeve, planove, i od nje u narednih tri godine nema ništa. A kada ste vi u pitanju, mogu slobodno reći nikada. Ja vam savetujem da se polako udaljavate od nje kako ne bi ste kasnije vašom greškom patili za njom. Ljubavna vezivanja putem magije ne radim! Vi odlučujete. Hvala na ukazanom poverenju.

     

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

❖ Vaše mišljenje o objavljenom odgovoru možete da pošaljete na VIBER: +41 79 511 96 37. Vaš tekst neće biti objavljen u KNJIGU UTISAKA ako Vi to ne želite. Hvala.

ŠIFRA: Hipertenzija SREDA 20.02.2019 OBLAST: Zdravlje...

To nastaje zbog loših krvnih sudova. Ja sam više puta napisao opširne tekstove sa iskustvima o "Ganodermi Lucidum" i verujem da su mnogi pročitali. Pošto je moja oblast, između ostalog, i lečenje biljnom medicinom, postoji ekstrakt na bazi belog luka koji jako dobro snižava visok pritisak, i svi koji su ga do sada koristili apsolutno su zadovoljni. Pored ovoga postoji i tablete za ojačavane srčanog mišića i krvnih sudova, i svi preparati su prirodni i Američkog porekla. Ne stvaraju neželjne efekte. Po mom znanju svi klijenti su jako zadovoljni. Cena oba kompleta je oko 70 $ plus poštarina. Kada se budete odlučili, slobodno me kontaktirajte jer se nećete pokajati. Hvala na ukazanom poverenju.

     

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

❖ Vaše mišljenje o objavljenom odgovoru možete da pošaljete na VIBER: +41 79 511 96 37. Vaš tekst neće biti objavljen u KNJIGU UTISAKA ako Vi to ne želite. Hvala.

ŠIFRA: Black magic ČETVRTAK 21.02.2019 OBLAST: Crna magija, urok, prokletstvo, sudbina...

Slažem se sa vama da predmeti pripadaj crnoj magiji ali oni u stvranosti nisu to. Ovde je problem što je sada neko time plaši, i kada budu videli da su to postigli, pojaviće se osoba koja će da joj ponudi pomoć u skidanju crne magije. Ne želim da ulazim previše u ovo ali shvatite da se u toku priprema velika novčana prevara. Ona je starija Gospođa, a o njoj i vama ovi ljudi znaju dosta i vrlo lako će da je odrade. Ja vam savetujem da joj prenesete da sve to odbaci kao nevažeće i da izbegava bilo kakav kontakt sa ovim ljudima. Vaš strah i sumnje da vam komšije rade crnu magiju je potpuno besmisleno. Hvala na ukazanom poverenju.

     

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

❖ Vaše mišljenje o objavljenom odgovoru možete da pošaljete na VIBER: +41 79 511 96 37. Vaš tekst neće biti objavljen u KNJIGU UTISAKA ako Vi to ne želite. Hvala.

ŠIFRA: Sunce u podne ČETVRTAK 21.02.2019 OBLAST: Crna magija, urok, prokletstvo, sudbina...

Da! Nije samo ukradena već i posle izvedenog magijskog ritula zakopana na jednoj raskrsnici i što je najbitnje ma koliko vi sumnjali u ovu osobu ja moram reći da nije ona već bliska rođaka vašeg bivšeg, ili prvog, dečka. Naravno da ona nije bila prisutna na dan svadbe ali bila je osoba sa kojom je ona jako bliska a ta je osoba i vama jako bliska. Ako vas zanima više detalja zamolio bih vas da me kontaktirate putem e-mail jer u ovom problemu postoje elementi o kojima ja stvarno nemogu ovde javno da govorim. Hvala na ukazanom poverenju.

     

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

❖ Vaše mišljenje o objavljenom odgovoru možete da pošaljete na VIBER: +41 79 511 96 37. Vaš tekst neće biti objavljen u KNJIGU UTISAKA ako Vi to ne želite. Hvala.

ŠIFRA: Nesloga ČETVRTAK 21.02.2019 OBLAST: Crna magija, urok, prokletstvo, sudbina...

Ovo ima veze sa svime i svačime. Radi se o crnoj magiji, negativnoj energiji, i prokletstvu. Zašto ova osoba ne uspeva da vaš problem reši, ja stvarno na to nemogu da odgovorim. Ja imam jako puno ljudi, i zbog toga nemogu da vas prihvatim, jer se ovde radi o celoj prodici i potrebno je jako puno vremena za kompletnu analizu, rad... ali na osnovu ovoga što vidim, ja bih vam savetovao da na neko vreme živite malo odvojeno, jer ovo ništa dobro neće doneti. Ako ne želite da neko završi u bolnici a neko u zatvoru, poslušajte moj savet. To ne znači da će te trajno živeti odvojeno, ali dok se ovo ne reši, ne prođe ovaj oblak besa koji vas tera na loša dela, bolje je da niste zajedno. Vi odlučujete ali ako ne poslušate moj savet, mogu da vam još sada garantujem da će te se pokajati. Hvala na ukazanom poverenju.

   

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

❖ Vaše mišljenje o objavljenom odgovoru možete da pošaljete na VIBER: +41 79 511 96 37. Vaš tekst neće biti objavljen u KNJIGU UTISAKA ako Vi to ne želite. Hvala.

ŠIFRA: Jordan Starčulović PETAK 22.02.2019 OBLAST: Razno, ostalo...

Gospodine Jordane! Ja Vas u potupnosti razumem pa Vas zato molim da i Vi mene razmete. Ovo što ste u Vašem e-mail pismu naveli je samo vaš strah. Ja ne tvrdim da se nije desilo ovo što Vi govorite ali deo vašeg emajla u kome govorite šta će se desiti je potpuno netačno. Radi se samo o Vašem strahu, i iskreno Vas molim da o tome ne razmišljate više jer se ovo neće obistiniti ali Vi će te zbog ovoga imati druge probleme. Hvala na ukazanom poverenju.

   

Pitanje možete da postavite na stranici "Postavi pitanje".

Svima koji nisu dobili odgovor, Ja se iskreno izvinjavam! Hvala što mi verujete!

❖ Vaše mišljenje o objavljenom odgovoru možete da pošaljete na VIBER: +41 79 511 96 37. Vaš tekst neće biti objavljen u KNJIGU UTISAKA ako Vi to ne želite. Hvala.