ADMIN 14.09.2017 Upiši utisak
Miloš 07.05.2017 Feldkirch

Poštovani gospodine Igore. Pročitao sam tekst o finansijskoj magiji. Posebno deo u kome govorite o pronađenom novcu pa zbog toga imam jedno pitanje jer odgovor nisam uspeo da pronađem u tekstu. Zanima me kako treba postupiti ukoliko pronađeni novac ima adresu osobe koja je taj novac izgubila? Drugo pitanje. Kako postupiti kada pronađeni novac vratite vlasniku a ono (ona) ponudi nagradu? Hvala.

Šifra: Proleće 02.05.2017 Zürich

Igore hoćeš li ti da objaviš besplatne odgovore ili da mi odemo sa ove stranice. Svaki dan šaljem i klikam sajt u nadi da je odgovor objavljen, a ono ništa. Hvala.

Goran 30.04.2017 Niš

Ne volim da pričam o svim detaljima ali čišćeneje od negativne energije istinski pomaže i to MNOGO. Ne želim vam da budete u mojoj situaciji ali verujte mi da ovo što je uradio g.Igor pravo je ČUDO.

Baka Nada 25.04.2017 Sidnej

Gospodo administratori ja nisam vama poslala komentar već g.Igoru pa vas molim da se ne mešate. Ja Igorove odgovore pratim godinama, uvek su mi se dopali do ovih poslednih koji polako počinju da se pretvaraju u kuknjavu. Kao verni pratilac imam pravo da kažem Igoru ono što mislim o njegovom radu jer mu ne mislim zlo, a odgovor na komentar očekujem od Igora, ne od vas. Hvala i nemoj slučajno da mi ne objavite odgovor zvaću Igora telefonom.

Baka Nada 23.04.2017 Sidnej

Dragi Igore! Ja nisam korisnik vaših usluga ali uvek volim da posetim vaš sajt, najviše stranicu na kojoj objavljujete odgovore. Vaši odgovori su vrlo interesantni, često korisni ali ove nedelje 24-28 tako ste loše izabrali pitanja i dali odgovore da se čoveku prosto ogadi život. Ne želim da vas kritikujem jer imam drugačiju sliku o vama ali vas molim da u buduće vodite više računa. Hvala, sve najbolje.

Administracija: Objavili smo Vaš utisak iz poštovanje prema Vama a odgovori imaju za cilj da zadovolje postavljače pitanja. Ovaj sajt nije zabavnog kartera pa Vas molimo da ovo razuemete. Hvala.

Veran 22.04.2017 Herisau

Gorane, ja vam u potpunosti verujem jer sam imao mnogo teži problem. Pronašao sam na ulici ravno 1000 fr. Od tog novca kupio sam sebi kvalitetan sat. Mesec dana posle toga počeli su razni problemi a najviše na finasijskom polju. Imao sam nekoliko sudara automobilom sa ogromnom štetom, finasijaki izdaci bez objašnjenja........ Ja sam isto ovo video na sajtu g.Igora samo ga nisam kontaktirao jer sam mislio da se ovakva aktivnost plaća, tako da sam ćutao i trpeo. Ja se u slobodno vreme bavim sportskim ribolovom. U feb. ove godine došlo mi da jedno veče idem na pecanje, što to nikada zimi nisam radio, i da ne dužim dalje kako sam zabacio udicu sat mi je ispao sa ruke u vodu. Bio je mrak pa nisam mogao da vidim u vodu ali bilo mi je teško pa sam ga nedelju dana neprestano tražio na tom mestu. Sat nisam pronašao ali posle toga situacija se mnogo promenila. I samo ovo da dodam. Kada je sat težine oko 300.g. pao u vodu zvuk udara bio je toliko jak možda ravan kamenu od 30 kg. Posle svega što sam prošao lično mislim da svaki pronađeni novac ne pripada ljudskom rodu, i zato ga treba izbegavati a naročito od tog novca nešto kupiti.

Marina 21.04.2017 Dobri Dol

Postoji u kosmosu duhovna ravnoteža koja vodi brigu o svemu pa i o nama. Budite pravedni, ne otimajte tuđe jer vam se duplo vraća. Bog je čoveku dao dušu, a đavo novac i patnju.

Snežana 21.04.2017 Dobri Dol

Po ovoj teoriji kada neko izgubi novac znači da mu ga je neka podzemna sila otela. Vi vidite novac i na isti ga način otimate nekome i očekujete da otimanjem otetog nešto uspete? Svašta! Pozdrav Igoru.

Goran 20.04.2017 Winterthur

Dobar dan! Zamolio bih vas da mi dopustite objavu komentara jer ima veze sa jednim delom vaše objave na temu "ljubavna magija". Ja sam na dan Božića 07.01.2017 u Migros prodavnici na podu zapazio 20 franaka. Krišom sam ih podigao sa poda i stavio u novčanik, misleći da je to moj srećan dan jer sam pravoslavac. Kada sam stigao kući, odmah sam sve ispričao ženi i deci, tako da smo došli do zaključka da nam je ta novčanica amajalija za sreću. Čuvao sam je pažljivo u novčaniku. Igrao sam igre na sreću i nikada ništa. U jednom momentu slučajno sam vas pronašao na netu i pročitao ovo što ste napisali u vezi pronađenog novca i njegov značaj, posledice...

Nisam vam verovao! Dana 19.04.2017 na vrlo neobjašnjiv način izgubio sam novčanik sa tom novčanicom. Pored te novčanice izgubio sam i druga dokumenta. Ukupna šteta 240 franaka. Ne kukam, samo hoću da kažem da je pronađeni novac na ulici ili drugom mestu proklet novac i istinski ne pripada nama. Možemo mi pronađeni novac fizički na silu neko vreme da ga zadržimo, sakrijemo, ali kada ga onaj koji se na taj novac nameračio pronađe ga uzima nam mnogo više, i zato savetujem ljudima da ne uzimaju ono što im ne pripada jer sam ovo iskusio na svojoj koži. Hvala, pozdrav svima. Goran-Winterthur.

Slavica 20.04.2017 Malmö

Bio je mart mesec ja sam došla iz grada i na kućnim vratima, na pod, videla sam neki zamotuljak. Nisam obraćala pažnju na to i preskočila ga da bih ušla u kuću. Ujutru moje stanje bilo je veoma čudno, jedva sam ustala iz kreveta, ne zato što nisam želela već zato što nisam mogla, osećala sam se skroz iznemoglo. Kasnije je nestala želja za hranom i želja da bilo šta radim. Bila sam nervozna, sanjala veoma ružne stvari i konstantno me je bolela glava i leva ruka. Onda su usledile posete lekarima sve što je moglo da bude uzrok tome je provereno i svi rezultati su bili u redu, a meni je bilo sve gore.

Posle mesec dana moja majka je počela da insistira da se ode kod neke žene koja se razume u skidanju magije. Nismo znali gde da idemo pa smo slučajno na internetu pronašli vidovnjaka Igora. Posle više pokušaja uspeli smo da stupimo u kontakt sa njime, i on nam je rekao da je u pitanju magija. Zamolili smo ga da nam pomogne i on je to prihvatio. Zamolili smo ga takođe da nam kaže ko mi je to napravio, ali on je rekao da će mi se pokazati kroz san i da će ta osoba imati posledice zbog toga. Stvarno se tako desilo. Iste noći sanjala sam moju drugaricu sa studija kako mi otima index, a sutra dan kada sam joj rekla da sam je sanjala ona se bez objašnjenja razbolela. Jednostavno pala je u nesvest, jedva smo je povratili. Posle toga sam shvatili koje je bio uzrok mom problemu jer više navedene probleme nisam imala. Hvala Igore na velikoj pomoci.

Šifra: 1948 20.04.2017 Hjo

Gospodine vašim odgovorom opisali ste sve kao da ste u mojoj kući ali ja nemogu bez sikiracije, pa vas molim ako mozete da mi malo pomognete jer ja znam da me sikiracija vodi u grob, a to ste i vi ivdeli.

Šifra: Ponos 19.04.2017 Wien-Beč

Odgovor koji ste mi dali jako je precizan! Vidi se da imate dar vidovitosti. Hvala.

Lela 18.04.2017 Wien-Beč

U prolazu (s`nogu) samo da vas pohvalim! Dobra usluga! Kvalitetan rad! DEFINITIVNO NAJBOLJI!!

Milovan 18.04.2017 Aarau

Moj problem bio je noćna mora. Svašta sam sanjao, kada sam se ujutru probudio bio sam iscrpljen kao da sam kopao a ne spavao. Bio sam kod psihologa, kod psihijatra, pio neke tablete i ništa nije pomoglo dok mi Igor nije nešto radio putem skajpa. Od tada spavam kao beba. Hvala Igoru.

Elizabeta 17.04.2017 Stuttgart

Zaista ste za svaku pohvalu!!! Profesionalnost i usluga na zavidnom nivou, svaka čast.

Vesko 17.04.2017 Subotica

Želim da Vam se zahvalim i da Vam još jednom kažem da ste svojim ne promenjenim pravilima, i na ovom sajtu, pokazali koliko ste jak karakter! Nisam znao da ovo istinski funkcioniše ovako, ali kroz rad sa Vama pokazali ste da Vam nije stalo samo do zarade već da svi budu zadovoljni. BRAVO!

P.S. Želim vam da trajete još mnogo godina, pozdrav i svako dobro.

Bojana 16.04.2017 Nemačka

Kod vidovnjaka Igora svaki put sam naišla na samo najbolju, najljubazniju, i veoma stručnu podršku. Hvala na tako poslovnom odnosu prema svojim klijentima. Iskreno se nadam, da Vas klijenti neće pokvariti. Zaista hvala na ljubaznosti, srdačan pozdrav.

Miša 16.04.2017 Grenchen

Plaćena analiza. Sve pohvale za jednu od najboljih usluga koje sam imao sreću da isprobam! Za Igora naši problemi su izazov, a pitanja samo šansa da dokaže svoju spremnost da pomogne. Komunikacija sa njime je brza i precizna.

Savka Timović 15.04.2017 Vrbas

Meni su 8 meseci povremeno nestajali skupoceni predmeti iz stana. Nisam znala kako da taj probem rešim pa sam odlučila da potržim pomoć nekog vidovnjaka. Da nedužim, svi su mi govorili slično... ...da to radi moj sin koji se drogira... A moj sin studira medicinu. Nisam imala izbora pa sam počela da se svađam sa sinom i zbog te naše česte svađe, i da nije bilo g.Igor, moj bi sin izgubio školsku godinu. Kada smo prvi put kontaktirali g.Igora, rekao je da nema trenutno vreme te da će se javiti. Prošlo je više od mesec dana ali se g.Igor ipak javio i zakazao nam termin. Na terminu rekao nam je kratko da to ne radi naš sin, već moj bratanac, da postavimo kameru u sobi kako bi se sami uverili u to. Mi smo tako uradili i desilo se tako!

Deda Miloje 15.04.2017 Bobovo

Zaista mi je drago što uvek i u svakom smislu mogu računati na Vas. Hvala daragom Bogu što postojite, hvala Vama još jednom na trudu i radu koji ste uložili zbog mene.

Zvezdica 15.04.2017 Verona

U ovom haotičnom vremenu kad je ljubav zamenjena mržnjom, dobrota zlom, kad su nestale sve moralne vrednosti upoznati osobu velikog srca i punog razumevanja, voljnog da pomogne ljudima ne misleći na svoju dobit, moram priznati deluje nestvarno. A Igor je baš takav. Obratila sam mu se za savet i kada mi je na neki način dao smernice, poslušala sam ga ali ne mogu reći da nisam bila sumnjičava. Veoma brzo sam se uverila da bi sebi kvalitetno život zagorčala da se Igoru nisam obratila i poslušala njegov savet.

Dragica 14.04.2017 Zürich

Koristeći Vaše usluge zaključili smo da Vi istinski imate Božji dar! Mnogo smo Vam zahvalni a posebno inpresionirani uslugom koju pružate. Vaši klijenti, Dragica i Sveta.

Bojan 14.04.2017 Kosovska Mitrovica

Dok su me drugi zafrkavali, obećali, uzimali pare Igor je bez franak nadohnade dao savet i rešio moj problem. Meni je bitno da je Igor prema meni bio vrlo iskren. U buduće uvek i rado ću od njega da potražim pomoć jer znam da me neće slagati.

Nadica 14.04.2017 Bern

Igor je BESPLATAN LEK za dušu, ko nije shvatio-shvatiće kada mu bude bio potreban.

DOBRA TETA 14.04.2017 Zaječar

Poštovani Igore, nisam ni sumnjala da ste ljubazni vredni i radni, da hoćete da pomognete uvek i u svakoj situaciji. Mnogo vam hvala na pomoći i sugestiji. Ja sam zadovoljna saradnjom sa vama!

01     02     03     04     05     06     07     08     09     10