ADMIN 28.01.2018 Upiši utisak
Nena 14.11.2019 Soloturn

Samo da podržim rad i trud koji ulaže g.Igor. Zadovoljna sam sa onime što je uradio za mene.

Samanta 02.11.2019 Jupiter

Bravo baš ste vredni! Svaka dva meseca po deset odgovora a piše svake nedelje. SREĆAN RAD I DA SE NE UMORITE PREVIŠE!!!!!!

Jasmina 17.10.2019 Boljevac

Prvo čovek pa onda vidovnjak! BRAVO!

Milan 03.10.2019 Banja Luka

Svaka čast Igore legendo :) pozdravljam čovjeka koji je zaslužan za poboljšanje mog zdravlja, živ bio legendo:))

Nemanja 22.09.2019 Beč

Svaka čast, u zadnje vreme sam se dosta posvetio korišćenju saveta i odgovora sa ovog sajta jer odavno tražim ovakvo nešto. Mesto uz koje može da se opusti i nauči. Pozdrav.

Goran 14.09.2019 SG (CH)

Upravo mesecima listam sajt vidovnjaka Igora i pitam se dali će besplatni odgovori početi ili je to zauvek ukinuto?! Hvala.

Goran 11.08.2019 CH

Nakon raznoraznih hodža vidovnjaka i slićnih, obratio sam se Igoru za pomoć u braku. Bio sam na razvodu i nisam znao kako dalje. Želio sam da do toga ne dođe iako je krivica moja. Igor je prva osoba koja me nije savjetovala da radimo crnu magiji ili nekakve ljiubavne rituale. Ispričao mi je jednostavno kako mora biti i šta su mogućnosti da se može desiti. Nadam se da će biti u pravu. Veliki pozdrav.

S74 16.07.2019 Trebinje

Pozdrav svima, Možete li mi pomoći kako i gdje da pronađem odgovor na svoje pitanje? Kada otvorim stranicu "pročitaj odgovor" ne može mi je otvoriti. Hvala unaprijed na pomoći i srdačan pozdrav, Slađa.

ADMINISTRATOR: Istina je da se stranica teže otvara. Radi se o tehničkom problemu koji nije do nas. Nadamo se brzom rešenju, i čim bude sve uredu, kreću besplatni odgovori. Hvala Vam na pomoći, veliki pozdrav.

Slađana 11.06.2019 Negotin

U poslednjoj godini školovanja, naša ćerka počela je naglo da popušta u školu. Koncentracija, nervoza, strah, panika, histerija... počele je da gubi na kilaži zbog naglog gubitka apetita... Nismo znali šta je? Nismo imali puno vremena pa smo brzom akcijom tražili pomoć na sve strane. Internetom došli smo do Igora gde smo ga zamolili za analizu. Njegov odgovor je bio da se radi o stresu i da nam može pomoći. Novac nismo imali pa smo ga zamolili da nam pomogne besplatno dokle on to može. On je to prihvatio, i nije nas napustio sve dok naša ćerka nije završila školu, i zbog toga mu se od srca zahvaljujemo. U početku osetila je promenu tako što je počelo da joj se vraća apetit, i dobijala je malo veću motivaciju. Posle osmog tretmana sve se promenilo za 90% u pozitivnom smeru. Iz mog iskustva mogu da kaže da je Igor čovek koji kada uočio ozbiljan i pravi problem da vas neće napustiti, čak i ako od toga nema nikavu korist. Hvala mu još jednom do neba.

Miloš 09.06.2019 Wien

Strah i depresija kod Igora nije neizlečivo! Ovo svedočim ja i par mojih prijatelja i prijateljica. Hvala.

Vidosava 08.06.2019 Kačarevo

Zadovoljni preporukom.

Dijana 03.03.2019 Beč

Ja trenutno radim s Igorom i mogu samo reći da čovjek u mojim očima čini čuda.

Da prvo opišem malo moj problem: Prošla godina me je jako iscrpila i prije par mjeseci mi je počelo da nisam više mogla spavati. Od tog nespavanja sam imala još gore posljedice - bila sam u depresivnom stanju, gubila osjećaj za vrijeme i kad sam spavala sam imala jako ružne sne. Gubila sam interes prema obitelji, društvu i poslu. Počela sam totalno sulude strahove razvijat do te mjere da sam završila na tabletama. Pila sam antidepresive, tablete za spavanje i čak tablete za epileptičare, ali što sam ih duže pila sve sam više sumnjala u njih jer mi nisu do te mjere pomagale kao što su mi trebale pomoći. Nakon 3 mjseca pod tabletama sam više kao zombie bila nego kao ljudsko biće. Bila sam i kod terapeuta, raznih doktora čak i nekih kineziologa ali mi nitko nije mogao pomoći. I u toj cijeloj muci naletim na stranicu od Igora.

On mi je uradio kratku analizu i rekao mi je da ima jako puno negativne energije koju se treba očisititi. Na prvi tretman sam čekala par tjedana ali je stvarno vrijedilo čekati.

Danas smo odradili 5. tretman i mogu samo reći da se osjećam tako dobro da ne mogu da vjerujem. Spavam opet mirno, nisam više napeta, nemam više depresivne misli, osjećam se opet jako ugodno - kao da mi je skinuo 100kg tereta sa duše.

Za Igora mogu reći da je jako prijatan i pozitivan i stvarno se trudi da riješi problem što brže. Ja neznam što točno radi ali tokom tretmana se osjećam kao da mi vuče nešto iz glave i opušta mene potpuno.

Meni osobno je velika čast da sam dobila ovu priliku i ne mogu da vjerujem da čovjek može da ti riješi problem koji postoji već godinu dana značajno (problem je počeo već mnogo ranije, ali nisam toliko osjetila kao u prošlih godinu dana) u roku od par tretmana.

Radujem se idućem tretmanu :)

Ako imate neki problem, slobodno se njemu obratite i možete imati 100% povjerenje da će vam iskreno pomoći.

Od srca vam hvala na svemu, Igore!

Samir 26.02.2019 Zavidovići

Poštovani

Pročitao sam odgovor na moje pitanje ne jednom već više puta. Od srca vam se zahvaljujem što ste moje nedoumice i stalna razmišljanja dali je ovo ili ono rešili jednim iskrenim istinitim i iscrpnim odgovorom, sve što ste napisali je tako i hvala vam na iskrenosti i istini koju ste napisali. Hvala vam što ste me samo kroz ovaj vaš odgovor rešili nedoumica i raznih ajde da ih tako nazovemo meštra koji su mi uzimali novac za lečenje od magije a magije nigdje i tako mene doveli do ovog stepena na kojem sam sad ja moram ovo reći prokleta bile ruke njihove. Ovim òdgovorom dali ste mi smjernice kuda i kako dalje hvala vam mnogo na tome vaš sam dužnik. Gospodine želim vam mnogo zdravlja sreće uspjeha u vašem radu i da ostanete ovakvi kakvi ste sada! Hvala velika  još jednom! Drago mi je što sam konačno našao riješenje za svoje probleme i osobu kojoj ću se obraćati u budućnosti ako bude potrebe a to ste gospodine vi!

Srdačan pozdrav.

Dajana 25.02.2019 Banja Luka

Poštovani, pročitala sam Vaš odgovor. Prvo da Vam se još jednom neizmjerno zahvalim jer ste mi odgovorili, i da kažem da ste mi mnogo pomogli. Naravno, sve ste upravu i sve je tako kako ste rekli. Jedino me je iznenadilo to što je imao još nekoga pored mene, jer se tome nisam nadala... Ali to sad objašnjava mnoge stvari. Ja sam se zaljubila, još sam zaljubljena i zbog toga sam bila slijepa. Užasno me je mučilo to što mi je uradio, i sada, nakon Vašeg odgovora, bar mi je malo lakše. Iako odgovor što se naše budućnosti tiče nije pozitivan. Bar me sada ne muče neke stvari koje su me danima dosad mučile, i pitanje 'zašto, koji je razlog'?

Želim da ovaj moj odgovor objavite na Vašem sajtu kao utisak, to je najmanje što mogu da Vam se odužim jer ste mi pomogli Vašim odgovorom. I da poručim ljudima, koji sumnjaju ili se dvoume, ne razmišljajte ni sekunde i javite se ovom čovjeku, može vam samo pomoći i učiniti dobro. Kao što je i meni pomogao. Žao mi je samo što niste bliže, jer bi voljela sa Vama da popričam i uživo o mnogim stvarima i zatrazim pomoć. Svako dobro Vam želim i hvala Vam još jednom.

Malina 17.02.2019 Bern (CH)

Pročitala sam vaš odgovor. Hvala vama što ste tako ljubazni i objektivni! Vašim odgovorom probudili ste svest mojih roditelja. Sada shvataju da mi je potrebna lekarska pomoć. Moji roditelji su tražili pomoć od vidovitog *********, stalno se reklamira na radio ******** ********** putem interneta. Za moj problem vidoviti ********* govorio je u početku da me đavolove sluge napadaju od rođenja ali štiti me jak anđeo pa zbog toga mi đavolove sluge nemogu ništa. Sada, kada se moje stanje pogoršalo, govori da su đavolove sluge konačno uspele da me pobede i da je u meni ušao sam đavo. Vidoviti ********* kao skida jaku crnu magiju, isteruje đavola iz mene ali je đavo prejak pa nemože tako brzo. Roditeljima uzima pare a meni je svakim danom sve gore i gore. Prosto ludim od svega! Da nije bilo vas i vašeg odgovora koji je urazumeo moje roditelje, ko zna šta bi samnom bilo?! Bila sam spremna na najgore! Posle vašeg odgovora zakazala sam termin kod psihijatra i već mi je lakše jer mi srce govori da je to to. Hvala vam još jednom na objektivnosti! Vašim odgovorom pomogli ste mi više nego što možete da zamislite. Veliki pozdrav, neka vas anđeo božiji prati, čuje i čuva gde god bili. Za mene u ovom mom problemu ispali ste pametniji i brižniji nego moji roditelji. Hvala što ste urazumeli moje roditelje. Hvala vam još jednom, hvala na svemu. Malina.

Nataša M 06.02.2019 Kanada

Želim da se zahvalim Igoru na ukazanoj pažnji, brižnosti i pomoći svaki puta kada mi je to bilo potrebno. Igor mi je jako puno pomogao više puta i uvek se trudio da u kratkom roku zakaže termine koji su mi bili potrebni i uvek iskreno kaže koliko mi je tačno potrebno. Jako iskrena i humana osoba, koja ne gleda to što radi kroz pare nego da iskreno pomogne ljudima - time nudi određeni broj tretmana besplatno, kao i odgovor na pitanje na website.

Plavocvet 05.02.2019 Beograd

Dragi Igore, hvala Vam na trudu, vremenu i duhovnoj angažovanosti da mi pomognete. Želim da kažem da ste mi lepo i jasno ukazali koji od 2 puta vode do kakvih rezultata. Beskrajno sam zahvalna ali i tužna. Želim da svi ljudi koji čitaju utiske, poveruju da ste prava osoba samo Vi. I da očekuju pomoć. Srdačan pozdrav.

Jovica 04.02.2019 Niš

Nekoliko dana imao sam intezivne bolove u želucu. Od doktora sam dobio neke tablete koje su malo umanjile bol pa sam posumnjao da se radi o crnoj magiji. Moje slutnje su se brzo potvrdile tačnim kada sam kontaktirao neke vidovite ljude. Neki su skidali magiju za *** €, i sve je bilo bez uspešno. Igora sam kontaktirao na preporuku moje sestre. Posle kraćeg razgovora čovek je rekao da je u pitanju "Čir"! Što me dodatno uznemirilo. Otišao sam sutra dan kod doktora i zakazao hitno snimanje. Posle snimanja rezultat je bio "Čir". Da Vas ne davim dalje o ovom čoveku mogu da kažem da je na prvom mestu iskren, i hvala mu na tome.

Rosalinda 26.01.2019 Srbija

Hvala Vam najlepše od srca što ste odgovorili na moje pitanje i otvorili arhivu odgovora, nemam reči kojima bih Vam iskazala svoju zahvalnost. Potvrdili ste mnoge od mojih sumnji i razmišljanja, hvala Vam od srca i neka Vas Bog čuva i štiti i sve najboljim vrati! Srdačan pozdrav.

ADMINISTRATOR: Hvala Vama na dobroj ideji !!!

Miroslav 18.01.2019 Biel / Bienne

Čeka se jako puno na termin, ostalo je OK! Zahvaljujem se na odgovoru.

Petra 12.01.2019 Zuchwil

Ostavio me dečko. Bila sam jako tužna. Tražila sam pomoć od ovog Gospodina! Moj utisak? Ne laže, ne radi iz koristoljublja, simpatičan, pun energije, spreman da uvek da dobar savet. Pomaže istinski sa puno ljiubavi, pažnje, osećanja i poštovanja! Jedini problem je što se dugo čeka na termin.

Jovana Ilić 07.01.2019 SG

Podržavam ovaj sajt zato što jedino ovde može da se dobije besplatan odgovor. Hvala onome što je osmislio ovaj sajt. Srećan Božić!

Samanta 02.01.2019 Batočina

Jovana, Vaš me utisak podsetio na moje iskustvo sa Igorom. Bila mi je zakazana operacija. Iz straha od operacije zvala sam neke ljude koji sebe predstavljaju vidovitim. Sada mi je sve to smešno a tada bilo jako ozbiljno. Da ne pričam o svemu... Neki su išli do te mere da su mi govorili da ću umreti na operacionom stolu jer sam pod uticajem jake magije. Sve te priče su me tako jako strašile da sam prosto htela da odustanem od operacije. Komšinica, koja je imala ranije kontakt sa Igorom, zakazala mi je termin kod Igora. Na prvom terminu razgovarali smo oko četrdesetak minuta. Razgovorom me čovek probudio iz tog strašnog sna, prosto sam poželela da operacioni dan bude što pre. Razgovor sa Igorom protekao je u vidu saveta i objašnjenja celokupne sitacije.

Igor je mogao kratko da mi kaže da nema magije, da će operacija proći dobro... ali on je video da moj problem nije operacija već strah od operacije. Znao je da samo savetima može da me vrati u život. Na tome je celo vreme radio, i priznajem da mu je uspelo. Posle operacije skoro četiri meseca smo ponekada imali kontakt, i uvek razgovarali o mom zdr. problemu a razgovor je skoro uvek bio u vidu saveta, i na kraju svega ništa nije hteo da naplati. Više puta mi je govorio da njega ne interesuje novac jer ima svoj posao, da ga ne interesuje broj klijenata već samo uspeh... Iz onoga što sam ja doživela, gotovo sam sigurna da govori istinu. Pozdrav i sretna nova!

Tamara 27.12.2018 CG

Sjajan, prvenstveno čovjek, a onda i prorok!

Jovana 24.12.2018 -----

Svaka čast čoveku. Savet je dao pa je na drugima da odluče. Razumem čoveka i on razume nas .. toliko iskrenosti i stvari koje običan čovek ne bi mogao reći rekao mi je ovaj gospodin kome sam zahvalna do neba od srca... i svaki komentar je suvišan za čoveka koji je figurativno rečeno Božiji sin. Još jednom hvala ...

Laza 15.12.2018 Sydney

Igor u svom poslu je veliki profesionalac a to što nemogu svi da dobiju ono što od Igora traže, verujem da ima veze sa vremenom. Savetujem Igoru da radi dalje prema svojim mogućnostima, da u svom poslu bude što kvalitetniji jer to je dovoljno. Ako mu se u jednom trenutku ne radi, slobodno neka napravi pazu mesec, dva... niko neće zbog toga da pogine. Pozdrav Igore.

Nemanja 08.12.2018 Olten

Meni je Igor više puta pomogao, zadovoljan sam sa njime i njegovim radom ali pogledajte nešto što ste ispustili. On radi besplatnu analizu na crnu magiju i negativnu energiju. Radi besplatno na čišćenju od negativne energije. Daje deset, ponekada i više besplatnih odgovora nedeljno, a sve to košta vremenom i zato pustite da on sam odredi koliko će svog slobodnog vremena da pokloni nama. Treba da budemo zahvalni što je iskren i što nas ne iskorišćava, a to što nemože uvek, svakome i sve, ne treba da se ljutimo već da razumemo. Nekome je malo što nam poklanja 4-5 sati svog vremena. Za ovo vreme jedan bauštelac ovde zaradi između 100 i 120 franaka, a Igor nama to poklanja vremenom, i opet je na meti kritike. Kakvi smo mi to ljudi? Drugi na kratku priču i dobro obećanje naplati 100, 200 ili više franaka, ali se za to niko ne buni zato što ga je sramota da prizna da je prevaren-a... Ne branim Igora, ali svi znamo da kada postavimo pitanje ili zatražimo pomoć nismo jedini a njemu je najteže koga izabrati. I to nije sve jer koga god da je izabrao neko će biti nezadovoljan. Ovo je moje mišljenje a vi kako hoćete.

Olivera 03.12.2018 Wien

Ja sam trebala da imam operaciju kičme, više puta sam operaciju odlagala iz straha. Kontaktirala sam razne vidovnjake ali jedino je Igor svojim objašnjenjem i energijom uspeo da me oslobodi straha. Nisam ja od njega čula nešto posebno, nešto što već nisam čula i znala, samo je čovek jednostavno takav. Dok sa njime razgovarate, osećate tu njegovu energiju koja vas baš bukvalno opušta. Posle operacije pozvala sam da mu kažem da je sve proteklo uredu, da mu se zahvalim. On mi je pored toga dao još neke instrukcije, i sve je to bilo gratis. Kada sam ga pitala zašto sve to radi, odgovorio mi je da radi zato što vidi da meni to treba i da mi pomaže. Ne uzdižem ga ali je čovek stvarno poseban. Jednom sam ga pitala da mu preporučim neke ljude kojima je potrebna njegova pomoć, on me zamolio da to ne radim jer pokušava da smanji obim posla na 4 do 5 sati nedeljno. Razlog ovome meni je nepoznat ali znam da u zadnje vreme radi mnogo manje na odnosu od ranije.

Vladan 26.11.2018 Jasenovo

Ja sam više puta sa igorm ranije zbog svojih potreba kontaktirao. Ko igora ne poznaje može da sumnja ali ko ga jednom upozna shvati koliko je igor iskren i posvećen poslu u istinskom rešavanju problema. Meni je zbog toga postao jako drag samo me mnogo brine ova promena kod njega. On to ne govori ali ja osećam da on iz godine u godinu sve manje radi. Znam da mu ovo nije potrošačka korpa pa ga zbog toga možda ovo više puno ne zanima, ili smo mu jednostavno dosadili. Međutim želim da mu poručim da je potreban ljudima. Možda je potrebniji nego ikada.

Svetlana 20.11.2018 Bern

Imala sam gnekološki pregled prošle godine, dok sam čekala rezultate pitala sam vidovnjaka Igora da mi nešto kaže o mom zdravlju. Nikakav opis, nikakva priča tako da on nikako nije moga da zaključi da ja imam problem. Njegov odgovor je usledio vrlo brzo i vrlo kratko. " Uskoro ćeš da imaš operaciju". Ništa više od toga mi nije rekao, dva dana posle toga dobila sam od doktora poziv u kome mi je rečeno da mora da se uradi mala hiruška intervencija. Igor je za mene vidovit samo što u poslednje vreme vrlo se teško dolazi do njega.

01     02     03     04     05     06     07     08     09     10