Admin 14.03.2017 O meni

Dragi posetioci

Zovem se Igor Jovanovski i želim Vam dobrodošlicu u dobru, pogotovu u zlu kada nam je pomoć svima potrebna!

Na početku mog izlaganja želim da kažem da je ovaj sajt izrađen zbog vas i vaših potreba. Sajt je unapređena verzija sajtova i pored detskop računara, može da se koristi na android telefonima i tabletima.

Moje natprirodne sposobnsti počinju od rođenja ali ja sam ih prvi put ozbiljno uočio sa 16 godina. Od 19-te godine započeo sam dopunu mog znanja iz duhovne i prirodne medicine.

Za početak učlanio sam se u Švajcarskom udruženju za lečenje prirodnom medicinom, oblast: "Duhovni Iscelitelj" (Geistiges Heilen) gde sam i danas član.

Kasnije upisujem se u školu Birvani AG, oblast: "Naturopat" - Lekar prirodne medicine (Naturartz) i posle 4 godine školovanja završavam sa maksimalnim uspehom.

Moja aktivnost, putem interneta, sastoji se od molitve i rad sa duhovnom energijom, bez magije, crno magijskih rituala, bajanja... koja mi, u zavisnosti od potrebe, daje natprirodnu moć da otkrijem nešto što se golim okom ne može videti ili uhom čuti. Moć da ljude oslobodim i zaštitim kada su napadnuti (opsednuti) nekim demonom ili nekom drugom silom tame.

Jakom molitvom i duhovnom energijom uspešno otkrivam i otklonjam negativnu energiju u slučaju kada su ljudi bez razloga agresivni, imaju strah, nervozu, depresiju, nesanicu, umor, vrtoglavicu, bezvoljnost, lošu koncentraciju, osećaju ne trpeljivost prema drugima, u braku, vezi, porodici...

Vrlo uspešno otkrivam i otklanjam sve vrste magije, urok..., putem vizije mogu da predvidim loše i dobre događaje koje ljude očekuju u budućnosti na polju zdravlja, posla, finasija, braka, ljubavi, veze...

Zbog zvanja i iskustva koje imam, na osnovu simptoma, vrlo dobro prepoznajem kome je potrebna medicinska pomoć a kome je potrebna duhovna ili neka druga pomoć.

Za kraj ovom izlaganju želim da znate da se na ovom sajtu nudi samo istina. Ne nudi se ne moguće, rešenje putem crne, ljubavne, finansijske, poslovne ili neke druge magije... Pruža se niz besplatnih usluga, a aktivnosti koje se naplaćuju, naplaćuju se poštenim zarađeno.

Sve ponuđene aktivnosti na ovom sajtu izvode se putem interneta bez ličnog prisustva.

            

Diskrecija je zagarantovana !

Hvala na ukazanom poverenju.

Igor Jovanovski