Admin 10.01.2018 Vaša iskustva

Vaša Iskustva

E-mail: helpline@hotmail.ch

Poštovani posetioci, Dragi korisnici mojih uslauga! Zbog velike kritike da se ne zakazuju termini za aktivnosti koje su ponuđene na ovoj stranici, molim Vas da putem e-maila ostavite Vaš utisak o zakazivanju termina. Za upis dovoljno je Vaše ime i utisak. Hvala.

Ime: Aleksandra (BG)

Utisak: Neznam šta se sa Igorom desilo ali dobila sam termin za šest sati. U prošloj godini nisam uspela ni posle pet meseci pokušaja. Hvala.

Ime: Jasmina

Utisak: Za razliku od prošle u ovoj godini brzo sam dobila termin. Zadovoljna sam tretmanom, nadam se da će tako ostati. Hvala.

Ime: Tatjana Manojlović

Utisak: Vrlo teško se dobiva termin za čišćenje od negativne energije ali vredno je truda. Pozzz...!

Ime: Vanja

Utisak: Poslala sam na skajpu opis problema koji imam i dobila sam termin za dva sata. Moja kuma dobila je termin za sedam dana. Pozdrav svima.

Ime: Ivica

Utisak: Zvao sam više puta na broj koji stoji na vašem sajtu i niko se nije odazvao, poslao sam dve poruke i nisam dobio nikakav odgovor! Ne razumem u čemu je problem?

Ime: Maja

Utisak: Prošle godine nisam imala sreće da dobijem besplatan tretman. Ove godine dobila sam vrlo brzo termin, radimo na rešavanju mog problema, rad daje dobre rezultate. Puno hvala!

01 02 03